Om oss

Klavebäck & Partner är ett aktiebolag med säte i Stockholm. Vår huvudinriktning är executive search och HR-expertis, och alla personer i nyckelposition hos oss har en gedigen bakgrund inom HR, från exekutiva befattningar inom det svenska näringslivet .

Mission

Vi på Klavebäck & Partner AB arbetar med att leverera kvalitet och enkelhet inom executive search och interimslösningar.  Vi hjälper även våra uppdragsgivare med upprättande och genomförande av HR-struktur och långsiktig HR-strategi.

Värdegrund

För Klavebäck & Partner är det mycket viktigt att vara en ansvarig partner både för våra kunder och i det globala samhället. Vi vill bidra till att bygga en hållbar framtid och vi vill vara en arbetsplats där vi bryr oss om och respekterar varandra samt våra partners. Vår uppförandekod måste respekteras av alla partners, medarbetare och konsulter, såväl som av våra leverantörer.

Nöjda anställda och kunder

Klavebäck & Partner strävar alltid efter våra anställdas och kunders bästa. Detta innebär att vi utvärderar regelbundet vårt arbete internt samt med kund med målet att alltid ha 100% nöjda anställda och kunder.